Flash tartalom pl. youtube, rtlmost teljes képernyős módban nagyon, kisebben kicsit szaggat. Konfig változtatással orvosolható a dolog?
Figyelt kérdés
A jelenlegi nem túl erős konfig: AMD 1150MHz proci, 768MB RAM, 128MB videokari. A tervezett: 3.3GHz proci, 1 GB RAM, 512MB videokari.2009. nov. 7. 12:53
1/6 anonim válasza:
Nekem csak a Mozilla Firefox-ban a NoScript egyszerűen letiltotta az oldalt. Chrome-mal működik, nem szaggat. Töröld a régi Adobe Flash Playert és tölts le újat.
2/6 anonim válasza:
Nekem csak alaplapim van, nincs még videókarim, ennek ellenére tökéletesen működik (Intel Atom 330).
3/6 A kérdező kommentje:
Töröltem a Flash Playert és újraraktam a helyzet változatlan. Szal a kérdés még mindig az, hogy a nagyobb konfig és mondjuk egy Vista vagy win7 megoldja-e a problémát.
Most XP van a gépen,és 4 megabites net.
2009. nov. 9. 15:19
4/6 anonim válasza:
A proci a kevés, nekem is néha megeszi, ha sok dolgot csinálok egyszerre...azt próbáld meg, h megvárod amig lejön a teljes anyag és utána kezded el lejátszani, ha HD videót nézek akkor nekem igy jól megy...Az új flash lejátszó sokat eszik és az egymagos gépeken nem jó az optimalizálás...
5/6 anonim válasza:
Második vagyok: jaja így lehet, ez kétmagvú processzoros és majdnem új laptop. Az XP azért nem foglal le annyi memóriát, mint a Windows7. Próbáld ki a Ccleanert, takarítás használni szokott.
6/6 anonim válasza:
Itt van részletes leirás a Flash Playerről. http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__internet__48..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!