Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Youtube játék videó támogatás...

Youtube játék videó támogatás (partnership)?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Azt szeretném tudni ,hogy amíg nem vagy támogatva Youtube-on (pl.:Machinima-tól) a játék videóidért , addig , hogy töltöd fel őket úgy , hogy ne legyenek a szerzői jogokkal problémáid , mert elvileg addig amíg nem vagy támogatva addig nincs hozzá jogod , hogy felhasználj a játékokból elemeket.Válaszotokat előre is köszönöm!

2013. szept. 27. 17:06
 1/4 anonim ***** válasza:
Az hogy jogvédett anyagot használsz fel a videódban eleve kizárja a partnerséget. Az hogy felveszed ahogy játszol egy játékkal, senkinek a szerzői jogát nem sérti, ez hülyeség. Nem lehet hogy jogvédett zenét vágsz a videó alá?
2013. szept. 27. 17:20
 2/4 A kérdező kommentje:
Szerintem jogsért mivel pl.:egy Ubisoft által készített játék az övék és szerintem azt csak úgy nem használhatod fel engedély nélkül és biztos , hogy nem raktam be zenét mivel nincs is youtube-os csatornám csupán kíváncsi vagyok , hogy működnek az ilyen dolgok ha egyszer szeretnék egyet! :)
2013. szept. 27. 18:00
 3/4 A kérdező kommentje:
Vagy lehet , hogy tudnék feltölteni videókat viszont addig nem kaphatok pénzt érte amíg nem támogatnának? Valami ilyesmit hallottam.
2013. szept. 27. 18:03
 4/4 A kérdező kommentje:
Elég sok keresés után rájöttem igazából majdnem mindenre XD
2013. szept. 27. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!