Nem látom barátnőm bejegyzését facebook-on, mi lehet a baj?
Barátnőmmel észrevettük, hogy nem látom az ő posztolásait. Más láthatja, de én nem valamiért. Ha posztol valamit, azonnal kapok róla értesítést. Rákattintok és ilyeneket ír ki: The content you requested cannot be displayed right now. It may be temporarily unavailable, the link you clicked on may have expired, or you may not have permission to view this page.
Mi lehet a baj? Nem vagyok neki letiltva, ez biztos, már megnéztük mindehol közösen, de nem találtunk rá megoldást.
Olyat is csináltam már, hogy posztoltam neki valamit. Ő megkapta, én azt láttam is az üzenőfalán, ám törölni akartam, és nekem nem engedte. Ő tudta törölni, én viszont még mindig látom, illetve más ismerőseink is látják az üzenőfalán. Mi lehet a baj?
Lehet, hogy valamikor akarattal vagy véletlenül rákattintottál, hogy a barádnőd összes bejegyzését el akarod rejteni.
Persze ettől még az adatlapján látnod kellene.
Nézzétek meg a barátnődnél, hogy annak a bejegyzésnek, amit nem látsz, mi a beállítása láthatóság szempontjából.
De nézd meg az ő gépén, ne csak elhidd neki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!