Bazsko kérdése:
Routeren keresztül nem töltődnek be bizonyos weboldalak. Hogy tudnám megjavítani?
Figyelt kérdés
A dolog tegnap kezdődött, amikor is este elszállt egy komplett ip-re irányuló összes weboldal (dima.hu koala szerverén található összes weboldal elérhetetlen). Legalábbis routeren keresztül. Ha kábelen használom, akkor betöltődnek a weboldalak. Miként tudnám megjavítani a routerem hibáját? TP-Link TL-WR841ND-ről lenne szó. Próbáltam a google DNS-ének használatát (8.8.8.8 és 8.8.4.4)de nem ment.2013. szept. 23. 16:47
1/4 anonim válasza:
nincs ilyen javítási lehetőség egyik routeron sem ,
2/4 A kérdező kommentje:
és ilyenkor mi a teendő? Egy weblapon dolgoznék, amihez jó lenne a nagy sávszélesség... Proxy-val működik a dolog, de a sávszélesség úgy nagyon lassú
2013. szept. 23. 17:15
3/4 anonim válasza:
igazából azt se érteni,hogy mit állítgattál és hová,hogy neked nem jönnek be az oldalak,
4/4 A kérdező kommentje:
tegnap este egy weboldalon dolgoztam egy kollégámmal (több mint 100 kilométerre lakik tőlem) és este mind a kettőnknek elszállt a weboldal. Másnapra gondoltuk megjavul, de nem. Ami vicces, az az, hogy a főnökömnek, és a többi kollégámnak működik a weblap, csak nekem nem és a másik kollégának.
2013. szept. 23. 18:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!