20onévesek van köztetek olyan aki nem használja a facebook oldalt?
Figyelt kérdés
2013. szept. 22. 20:33
4/6 anonim válasza:
csak a különcök :D de vannak persze.
5/6 A kérdező kommentje:
Igazából nálam egy személyes probléma az ok amiért kiléptem amúgy fent voltam évek óta.Nem mondom h az ördög műve lehet ésszel is kezelni de valljuk be sok hátránya van.
Most pl azt veszem észre hogy bizonyos emberek akikkel megbeszéltünk közös programokat nem hajlandóak írni egy emailt vagy sms-t küldeni akár.Nem horror összeg...mintha csak ez az egy oldal létezne amiről ha kilép valaki...persze tudom ez emberfüggő is mert akinek fontos vagy az akkor is keres ha nem vagy fellelhető a facen.
2013. szept. 23. 00:37
6/6 anonim válasza:
én ezért léptem le, az ismerőseim 99%ának a fb fiókom törlésével kapcsolattartásilag megszűntem létezni. kell a tosznak ennyi sz@rt se érő ismerős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!