Miért nem enged belépni a Facebookomba? Mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Tegnap este kijelentkeztem Facebookról, mert a cahten nem küldte el a képeket, gondoltam, kilépek, belépek és jó lesz. Mikor megpróbáltam visszalépni, nem engedett be. Tabletről se a Facebook alkalmazásból nem enged belépni, se Google Chrome-ból, mobilról se. Más profilba be tudok lépni, csak a sajátomba nem. Beírom a jelszót és az e-mailt, és ezt írja ki: Login failed! Sorry, an unexpected error occurred. Please try again later. Error code: 2 (FBAPIErrorDomain)
Mi lehet a baja?:s a Help Centerbe se engedi a segítségkérést... Köszi előre is!
2013. szept. 22. 14:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!