Bloggeren lehet valahogy a bejegyzéseket rovatokba, kategóriákba, almenükbe stb. rendezni?
Az Oldalak modul gyakorlatilag egy menü, ahol 2 féle dolgot lehet felsorolni:
(A) a blogodhoz adott különálló oldalakat (szintén tartalmat tehetsz rá, de nem bejegyzés, ami megjelenne az archívumban)
(B) bármilyen hivatkozást
Egy címkének így néz ki a linkje:
De ezt nem kell gépelned. Ha csinálsz egy bejegyzést, amit felcímkézel, akkor a bejegyzés alatt megjelennek a címkék, amik linkek. Csak be kell másolni annak a címkének a hivatkozását, amit menübe akarsz tenni. :)
Közben megtaláltam, nem tudtam, hogy vannak külön oldalak is a bejegyzéseken kívül.
Viszont, amit mondasz nem túl jó. A cimkék alapján lehet rovatokat, de a maradékot nem tudom így belerakni egy Egyéb rovatba.
"Egy rovat lehet hogy több címkéből tevődik össze, és vagy vagy logikai kapcsolattal."
Csinálj egy címkét a rovatnak, amit a rovat összes bejegyzéséhez hozzáadsz, és meg van oldva.
A dobozkát meg kis HTML/CSS ismerettel el lehet tüntetni, a Sablontervezőben hozzá lehet adni egyéni CSS kódot.
Egyébként lehet jobb lenne neked egy Wordpress, ott vannak kategóriák tudtommal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!