Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Az lenne a problémám hogy 5...

Csiborro kérdése:

Az lenne a problémám hogy 5 megás netem van routert használok mivel 2 gép van és egy telefon modem is csatlakoztatva van és az pronléma hogy csak 3-3,5 megás a netem hívtam a szolgáltató ott hiba nincs nincskorlátozva semmi mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
Ez előtt is 5 megás netem votl történt egy szolgáltató csere és kb 2 hét után így lelassult a net mi tévő legyek ?

#router #lassab net
2013. szept. 20. 19:58
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Az az 5 mega csak névleges sebesség, vagy maximum. Ászf-ban biztos le van írva a garantált, ami biztos sokkal kevesebb a névlegesnél, és addig nem reklamálhatsz, amíg az alá nem csökken.
2013. szept. 20. 20:03
 2/3 MaXXeGee ***** válasza:

És azt tegyük hozzá hogy sajnálatos módon a jogszabályi rendelkezések megengedik, hogy garantált sebességként 0/0 legyen feltüntetve. Tehát sok esetben akkor sem reklamálhatsz ha ténylegesen 0 a sebesség!

Viszont ahogy az előttem szóló is elmondta, feltüntetik, hogy mi a vállalt minimum.

Olcsó hús és az ő híg leve ...

2013. szept. 20. 20:16
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat..:)
2013. szept. 21. 07:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!