Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » MyVipen van egy régebbi...

MyVipen van egy régebbi profilom amihez elfelejetem minden adatom. Hogyan törölhetném ezt? Továbbiak a megjegyzésben!

Figyelt kérdés
Szóval van ez a profil ahova se az e-mail címemet se a jelszavamat nem tudom. Nem nagyon zavarna csak, hogy ezen a profilon olyan képek vannak amik számomra már szégyenfoltnak minősülnek. Hogyan tudnék valahogy belépni mégis. Írtam ezzel kapcsolatban a megadott e-mail címre de választ nem kaptam! Nincsen valami megoldás ennek a törlésére. Akár bármilyen "gonosz" módszerhez is nyúlnék csak az a profil ne létezzen. Ötletek?
2009. nov. 5. 17:42
 1/5 anonim ***** válasza:

"e-mail címemet se a jelszavamat nem tudom"

ez nevetséges próbálkozás XDXD

2009. nov. 5. 18:37
 2/5 A kérdező kommentje:
:(...akkor volt először netünk és én meg nem a saját nevemmel regisztráltam az e-mail címemet utána át akartam váltani de elakadt az e-mail valahol ezért nem tudok belépni.
2009. nov. 5. 19:27
 3/5 anonim ***** válasza:
sajnos nincsen rá mód,hogy elintézzed a dolgot.
2009. nov. 5. 20:24
 4/5 anonim válasza:

[link]

Adatmódosítás/ stbstb, írj egy levelet, fogalmazd meg mi a problémád, egy beszkennelt személyi vagy diák és egy lakcím ellenében átírnak mindent, ha még aktuális

2010. jún. 22. 12:33
 5/5 A kérdező kommentje:
Ezt találtam meg én is, azért köszi :D
2010. jún. 22. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!