Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért nem tudok belépni a...

Kkovax38 kérdése:

Miért nem tudok belépni a Facebookra?

Figyelt kérdés

Bejelentkezéskor az alábbi angol nyelvű üzenetet kaptam.

Do you know the people you're sending friend requests to?

You've been sending friend requests to people who don't know you.

Facebook is a place for connecting with people you know well, like:

Family

Classmates and coworkers

People you know personally

I understand that if I send friend requests to people who don't know me, I could be blocked.

Sajnos nem tudok angolul, ezért a googleval lefordítottam, sajnos így sem értem a szöveget. Valami blokkolásról szól, de hogy mi a teendőm vagy meddig blokkolnak nem szól. Köszönöm a választ.

Fordítás:

Tudod, az emberek, küldjük barát kéréseket?

Már küldött barát kéréseket, akik nem ismerlek.

Facebook egy olyan hely, összekötő ember tudja is, mint például:

család

Osztálytársaival és munkatársai

Az emberek tudják személyesen

Tudomásul veszem, hogy ha küld barát kéréseket, akik nem ismernek engem, én is blokkolja.

2013. szept. 19. 00:31
 1/4 anonim válasza:
Azt írja folyamatosan olyanoknak küldtél ismerősnek jelölést akiket nem ismersz, ezért blokkolhatnak. Magyarul lehet, hogy te (vagy egy vírus, vagy valaki a te fiókoddal) kiküldtél rengeteg ismerősnek jelölést és mindenki visszautasította. Gondolom ezt nem vette jó néven a program és kitiltottak.
2013. szept. 19. 00:47
 2/4 anonim válasza:
Ja bocs, azt elfelejtettem leírni, hogy az időtartamról és teendőkről nem írnak. Viszont tudsz nekik emailt küldeni, ha ok nélkül tiltottak ki, ez esetben valószínűleg feloldják a blokkolást.
2013. szept. 19. 01:04
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Facebookos megoldásokra mellékelek egy linket, ha szükséges, használjátok.
2013. szept. 20. 00:46
 4/4 A kérdező kommentje:

Bocs lemaradt a link.

[link]

2013. szept. 20. 00:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!