Valaki el tudná mondani, hogy mire jók facebookon a hashtagek?
Figyelt kérdés
Azok amiket ilyen #-vel írnak. Sajnos nem tudom a funkcióját, ezért kérdezem. :)2013. szept. 17. 23:30
1/9 anonim válasza:
Hashtag-gel gyakorlatilag megcímkézel egy bejegyzést.
A címkének az a szerepe, hogy összegyűjtse egy adott témához tartozó bejegyzéseket.
Ugyanúgy, mint a blogoknál. :)
Ha rákattinasz pl egy olyanra, hogy #Windows, akkor ki fogja listázni a #Windows-zal címkézett bejegyzéseket.
2/9 anonim válasza:
Ahogy az első válaszadó is mondta. Kategorizálni lehet adott témába tartozó bejegyzéseket. Bár sokan utálják, mert lopta valahonnan, szerintem hasznos funkció.
3/9 A kérdező kommentje:
És ha kilistázom, hogy milyen bejegyzések voltak egy hashtag alatt, akkor ugye nem csak az ismerőseimét látom?
2013. szept. 18. 15:09
4/9 A kérdező kommentje:
Illetve rá lehet keresni ilyen hashtagekre?
2013. szept. 18. 15:09
5/9 anonim válasza:
Nem csak az ismerőseidét látod. Az összes számodra látható bejegyzést látod. (Azokat is, amiket ismeretlenek raktak ki publikus láthatósággal.)
Keresés: keresőmezőbe beírod fent, hogy pl. #Windows
6/9 anonim válasza:
Beírtam a keresőbe a #koala-t, kiadta a hashteg-et és utána nem történt semmi...
7/9 anonim válasza:
Talán mert nem volt #koala címke. #Windows-zal műxik.
8/9 anonim válasza:
Ja és amúgy üssél entert is. #koala-ra is kidob találatokat. Valóban nincs hashtag, de a "koala" szót így a szövegben keresi és az alapján listáz.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
2013. szept. 19. 10:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!