Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan törölhetném a Sweetpack...

Hogyan törölhetném a Sweetpacks Searchöt?

Figyelt kérdés

Már többször töröltem a gépről, de valahogy mindig megjelent.

Ma újraindult a böngészőm (Mozilla Firefox) magától, egyáltalán hozzá sem nyúltam, fél méterre ültem a géptől, filmet néztem. Mikor újraindult, telepítette a Sweetpackset, ha új lapot nyitok meg, akkor az eddig megszokott üres oldal helyett ez nyílik meg.

Letöröltem a gépről és a böngészőről is, még keresővel sem találni semmit, de ez a program továbbra is ott van és felnyílik.

#törlés #sweetpacks
2013. szept. 17. 20:31
 1/2 Mr. V. ***** válasza:

Futtasd a következőket:

Combofix

AdwCleaner

Ingyenesen letölthető vírus és spam irtó progik (nem telepítős, 1x futtatós változat).

Aztán ezután ha telepítesz valami letöltött dolgot, nézd meg mire nyomsz igent, mert mindig rákérdez!!! Downloader-t pedig ne használj, ha az oldal felajánlja a sajátját, mindig utasítsd el!

2013. szept. 18. 08:36
 2/2 A kérdező kommentje:

Több mint egy éve telepítettem, amikor még senki nem tudott róla semmit. Azóta sikerült párszor eltűntetni, aztán mindig visszajött.

A programok beváltak, köszönöm szépen, remélem, véglegesen sikerült megszabadulni végre a Sweetpackstől.

Downloadert alapból nem használok. :)

2013. szept. 18. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!