Hogyan tudnám a routeremnek a forgalmát NÉZNI?
Figyelt kérdés
Ugy értem, hogy monitorozni, hogy melyik felhasználó mennyi adatforgalmat csinál? Vagy esetleg még azt is, hogy MILYEN oldalakat néz? hm? Mezei wifi routerről van szó egyébként, albérlőimre akarok már ránézni, mert tul sok adatforgalmat generálnak.2013. szept. 17. 20:24
1/4 anonim válasza:
Az miért zavar téged, hogy sokat használják a netet?
Vagy te adatforgalomra fizetsz?
2/4 A kérdező kommentje:
100giga felett figyelmeztet a szolgáltató
2013. szept. 17. 20:33
3/4 anonim válasza:
És már elérik egy hónapban a 100 gigát?
4/4 P.O.C. válasza:
Csodálatos egy szolgáltatód van, ami forgalomkorlátos azt ott kell hagyni a francba. Amúgy nem tartom valószínűnek, hogy ez mezei routernek van ilyen képessége.
OpenWrt -t firmware -t futtatónál már el tudom képzelni, hogy van ilyen alkalmazás, de én még sosem használtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!