Tegnap megjelent egy kilépő gomb a gmailben, de ma hova tűnt?
Egy sima piros kilépés gomb jobb felül, de ma megint csak a két klikkes kilépéssel lehet kilépni a gmailből.
Más is látta?
Tessék?
Ugyanarról beszélünk?
Nekem egy kilépés gomb volt ott, amitől egyáltalán nem megszabadulni akartam, hanem pont hogy eltűnt.
Az egész világ ezzel szív, mióta évekkel ezelőtt kiszedték érthetetlen módon. Illetve nyilván tudjuk miért, nem akarják, hogy kijelentkezz, hogy személyre szabottan kapd a hirdetéseket, vagy nem tudom miért.
Firefoxot használok illetve chromot meg IE10-et, bár azt 1 hónapban egyszer.
A Firefox a fő böngészőm, nekem a gmailemben van még a két lépcsős kilépő de az a kilépő gomb csak egy estére jött elő és másnap akkor el is tűnt. Vicces, mert előtte két nappal kerestem rá hosszú idő óta újra az egy klikkes kilépésre.
Erre megjelent, csodálkoztam, majd el is tűnt.
Ezt az új jobb felül lévő alkalmazások menük most vezette be a google a napokban.
A chromban ha be vagy jelentkezve a kis profilképedre kell kattints és akkor feladja a kilépést stb. opciókat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!