Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogy tudok valakit keresni a...

Hogy tudok valakit keresni a facebook-on, ha a nevét nem tudom, csak pár adatot? (többi lent)

Figyelt kérdés

tudom a várost, ahol lakik és 3 barátnőjének a keresztnevét (nem tucat nevek), középiskolás.

hogy tudok egy csoportot vagy vmit létrehozni, amit láthat pld mindenki, aki az adott városban lakik és középiskolás korú?

(nem poénból keresem, nem szex miatt, vissza akarok neki adni vmit, amit elvesztett és én találtam meg)

2013. szept. 17. 06:26
 1/2 anonim ***** válasza:
Végig nézed a barátnők ismerőseit.
2013. szept. 17. 08:27
 2/2 A kérdező kommentje:

a 3 barátnőnek csak a keresztnevét tudom, a várost nem, így őket sem tudom keresni. Abban a városban, ahol a keresett lány lakik, nem találtam őket, így valószínűleg máshol laknak, akár 3 különböző városban... szóval így nem sikerült.

inkább az lenne a kérdés, hogy hogy tudok egy csoportot létrehozni, amit láthat pld mindenki, aki az adott városban lakik és középiskolás korú?

2013. szept. 18. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!