A Facebookon el lehet tűntetni/kitörölni egy valaki lájkját a képem mellől?
Figyelt kérdés
Mondjuk feltöltök vmit és lájkolgat valaki,aki távolabbi ismerős, nem akarom,hogy ott legyen a neve a képeim mellett.. Csak az ő lájkját el lehet onnan venni valahogyan? A többi maradna..2013. szept. 16. 09:54
11/13 anonim válasza:
Igen, ez helyzetfüggő is. :)
És a haverod miért nem szerette volna, ha lájkolsz?
12/13 anonim válasza:
Nyilvánvalóan vannak olyan szituációk, amikor bunkóság lájkolni. Pl. kirakod édesanyád temetését. Ilyenkor megértem, hogy ha valaki megkéri az illetőt, hogy törölje a lájkot.
De nem értem, hogy egy átlagos képnél vagy egy profilképnél ez miért baj? Hiszen az embernek örülnie kellene, hogy igen sok embernek tetszik az, amit felrakott! Most jobb lenne, ha soha semmire nem jönne egy lájk sem?
13/13 anonim válasza:
"És a haverod miért nem szerette volna, ha lájkolsz?"
Valami csajnak "célzott" bejegyzés volt... nem kérdeztem rá, miért zavarja a dolog. Igazából visszagondolva nem értem, hogy ha nem publikus a dolog, miért a publikus falon csinálják, üzengethettek is volna privátban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!