Miért nem tudok belépni az msn-embe? Azt írja ki nemjó valami átjáró így nem kapcsolódik a nethez. Bővebben lennt.
Miért nem tudok belépni az msn-embe?Azt írja ki nemjó valami átjáró így nem kapcsolódik a nethez.Rámegyek,hogy javítás akkor sem jó.Ha végre pipa van mellette akkor sem jelentkezik be,mert "nem kapcsolódik az internethez"
9.0-s msnem van.
4Napja csinálja ezt,azóta amióta a szomszéd faluban elment az áram,de itt nem ment el..
Sima régi msn-be is csak akkor enged be,ha beállítom,hogy automatikus bejelentkezés és úgy is csak akkor ha azonnal belépek mikor bekapcsolom a gépet.
Azzal meg az a probléma,hogy alig küldi el amiket írok.
A explorer működik csak lassú.
Megnéztem jól van bedugva a gépbe a modem kábelje.
Mi lenne ha kihúznám az áramból a modemet majd vissza?
Megőrülök.Valaki segítsen.Mit csináljak?
Előre is köszi a válaszokat(K)
Hát szerintem az lesz..De ha kihúzom és egy 5perc múlva visszadugom nem kell újra felrakni a netet stb?
Mint mikor jött az internetes hosszas procedúra alatt állította be a netet.
Neharagudj,ha hülyeséget mondok,de nem értek nagyon hozzá:)
Áramtalanítottam többször is:S De nem jóó:S Megőrülök.
Arra is vagy 15percet kellett várnom,hogy ide tudjak írni:S
Valakinek ötlet?:S
Ha az áramtalanitás nem segitett akkor töröld le az egész msn-ent mindent ami az msn-el kapcsolatos és megbizható helyről tölsd le ujra ennek be kell vállnia!!
ha mégsem vagy további kérdésed van
info:balazs55@citromail.hu
Drextor Hacker Club
Köszi az utolsó válaszolónak.
Mostmár jó minden.
Néhány programot kitöröltem és mindjárt jó lett a net.Túl sok progi volt a gépen.
Msn-el meg azt csináltam amit te írtál és működik.
Köszönöm(K)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!