Fcinsleepy kérdése:
Acer aspire 5736z folyton eldobja itthon a netet. Mit kezdjek vele?
Figyelt kérdés
A probléma a következő lenne. Wifi router van itthon bekötve tökéletesen működik a telefonokon és egy másik acer gépen is, csak a fent említett laptop csinálja azt, hogy működik aztán egy kis idő múlva eldobja a netet. rá van kapcsolódva de azt írja nincs internetelérés. ha újra indítom a modemet akkor megjavul amig ki nem kapcsolom a laptopot és a furcsa ság hogy minden más eszköz folyamatosan tud dolgozni bármi is történik ha újra indítom a modemet ha nem :)2013. szept. 15. 07:11
1/4 anonim válasza:
Na látod ez egy nagyon érdekes kérdés, mert nekem is ugyan ezt csinálja. (5736z/Win7) Nem hajlandó lekérni magának az IP címet a routertől (TL-WR841N) tehát egészen az útválasztó újraindításáig nem tudok rajt netezni.
G.
2/4 P.O.C. válasza:
OpenWrt Attitude Adjustment 12.09
------------------------------------
Próba szerencse. Én minden esetre nagyon elégedett vagyok vele. ;)
A routerem TL-Wr1043ND, de az összes 841 -est támogatja ez a firmware.
3/4 P.O.C. válasza:
Ja, és ha minden kötél szakad, még mindig ott a fix IP a DHCP helyett.
Driver frissítés amúgy megvolt? (Nem a laptop gyártó, hanem a chipset gyártó oldaláról.)
4/4 anonim válasza:
Ha már egy csónakban evezünk a kérdezővel, hadd válaszoljak én is: Igen, a legfrissebb driver van fenn és a fix IP sem segített.
G.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!