Autodidakta módon megtanultam a html nyelvet és már ha kéne egy tip-top kis weblapot össze tudnék hozni csak mind ezt én eddig offlineba csináltam! arról érdeklődnék hogy lehet átkapcsolni online-be? Megvan hozzá a kellő gépem (I7,stb)
Jó net! (40/20) és egy ilyen otthoni weblapot létre szeretnék hozni hogy lehet? köszi a válaszokat! =)
Ha a szerver gép odahaza menne, akkor ha 250W-ot enne akkor éves Áram díj az: 108 000Ft lenne. Persze ha Fix-en 250W/h-t enne.
Hasra ütés szerűen:
Éves szinten:
Domain:
~3 000Ft/év
Hardver karbantartás évente HDD/Memoria sac/kb. mondjuk ennyit:
~10 000Ft/év
Villany (250W/h esetén):
~108 000Ft/év
Összesen:
~121 000Ft/év
2013. szept. 15. 15:44
12/20 anonim válasza:
Én az egész lakásra fizetek 120-140 rugót évente.
Hogy lenne már ennyi egy szerver üzemeltetése?
Az, hogy 250 watt, rengeteg. Ha ekkora a táp, az nem azt jelenti, hogy ennyit el is fogyaszt, hanem azt, hogy ennyivel terhelhető.
2016. jan. 29. 02:00
13/20 Snake99bite válasza:
Kedves válaszolók. A kérdező kérdésére próbáljatok már meg válaszolni ne azt hogy mi éri meg vagy sem.. Minden weboldal számítógépről fut. Természetesen meglehet oldani ugyan úgy mint egy privát játékszervert. Ha a kérdező még szeretne webszervert csinálni akkor írj privátban vagy küldj emailt:) snake99bite@gmail.com
2017. febr. 20. 21:31
14/20 anonim válasza:
Nem tudom, tudja-e valaki a valaszt mert nekem is elegge szuksegszeru lenne. Nem, nem kis veblapot szeretnek ezer kliensnek htmllel, hanem hazilag patkolt szoftverrol van szo, ahol webszoketen csatlakozik a browser, shell scriptek meg processek futogatnak php-bol plusz idonkent gcc is ujrabuildel ezt-azt, arrol nem beszelve hogy a websocket daemon native c++.. most had ne reszletezzem miert, de kell a sajat szerver. (pont) szoval eleg kenyes lenne a berles, mertugye ott nem hekkelgetheted szet a debiant, meg nem-igen futtathatsz processeket szovval ehh.. valaki?
2017. ápr. 10. 23:12
15/20 anonim válasza:
Nah.. vegul ugy nez ki kiszenvedtem, bar meg nem teszteltem, de ami kell ide az a [link]
2017. ápr. 10. 23:53
16/20 anonim válasza:
Nah.. vegul ugy nez ki kiszenvedtem, bar meg nem teszteltem, de ami kell ide az valami ilyesmi lesz [link]
Lehet, hogy későn írok. Kíváncsi lennék mire jutottál. Én csak biztatni tudlak. El kell kezdeni. Rögös út, de ha kitartó vagy, profivá válhatsz. PHP, HTML, JavaScript és társai. Kísérletezni és tanulni kell! Sajnos a fórumokon a profiktól csak a morzsák hullanak, azzal kell beérni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!