Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Milyen kábelre van szuksegem?...

Milyen kábelre van szuksegem? TV-internet

Figyelt kérdés
ma vettem tv-t LG sajnos nincs benne internet, de lehet hozza csatlakoztatni. amikor bekapcsolom azt irja ki hogy csatlakoztassam a LAN kabelt. ha osszekotom a laptopot a tv vel LAN kabellal akkor atviszi az internetet? vagy hogy van ez? vettem HDMI kabelt is csak az nem megy a szamitogepbe nincs benne olyan csatlakozo. pedig uj laptop (lenovo g580).

2013. szept. 13. 21:01
 1/4 anonim ***** válasza:
A routerral kéne összekötni, nem a laptoppal.
2013. szept. 13. 21:03
 2/4 A kérdező kommentje:
es szamitogepet nem lehet?
2013. szept. 13. 21:13
 3/4 anonim ***** válasza:
így van. UTP kábelt kéne a routerbe csatlakoztatni. laptop nem fog neki osztani semmit. HDMI-vel nem nagyon tudsz mit kezdeni, max képet meg hangot kiterjeszteni, mondjuk szgéppel, de ez már végülis nem a kérdéshez tartozik. esetleg nem tudom, hogy wifis-e a TV, mert akkor az lenne a legegyszerűbb(legalábbis sejtem, hogyha laptopra wifin keresztül jön a neted).
2013. szept. 13. 23:30
 4/4 anonim ***** válasza:

Egy "kis" beállítás után a számítógépre is rákötheted de ez nagyon nem megbízható.

Én egyszer egy routert kötöttem rá a gépre ami működött is egy darabig de aztán gondolt egyet a laptop és eldobta a routert amit a 10.-ik újrakonfigurálás után sikerült újra működésre bírni ( kb másfél órát vett igénybe ) de egy idő után megint megszakadt a kapcsolat.

2013. szept. 14. 00:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!