Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért szereti mégis jobban...

Miért szereti mégis jobban mindenki a youtube-ot, mint az indavideo-t?

Figyelt kérdés

Attól eltekintve, hogy a youtube-on külföldiek is vannak.

Viszont, akármit feltölt az ember youtube-ra, az már rögtön törvényt sért, esetleg harmadik félre hivatkozva, alig töltjük fel (1-2 óra feltöltési idő), máris kitörölték, mindennemű megindokolásuk nélkül.

Indavideo-ra akármilyen teljes filmet, akármilyen teljes zene albumot, teljes dokumentumfilmet fel lehet tölteni. És egyiket sem törlik ki. És sokkal gyorsabban tölti fel a dolgokat, mint a youtube-ra.

2013. szept. 13. 15:37
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Az indavideón nálam a lejátszás akadozik, van h nem tölt be, nem tudok szabadon ugrálni a videón belül, ráadásul az adblockom sem blokkolja az idiota reklámait. Emellé ráadásul youtube felhasználói bázisa jóval nagyobb ez feltöltőként azt jelenti, hogy brutális embertömeghez juthatnak el a videóid, fogyasztóként pedig azt, hogy rengeteg videó közül válogathatsz.
2013. szept. 13. 15:40
 2/8 A kérdező kommentje:
A hírnév nekem mindegy. De vegyük mondjuk a tökéletes gyerekmúmiák dokumentumfilmet. Az youtube-on azonnal törölnék, mert mittudomén milyen csatornától, kiadótól származik, ezt nem tudom megoszani ott, de indavideon igen.
2013. szept. 13. 15:43
 3/8 anonim ***** válasza:
Naja, de kivel? A kutya nem hasznalja az indát az indexen kívül.
2013. szept. 13. 16:03
 4/8 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Szóval a videós oldalak is egyfajta közösségi oldalak, csak itt postok és bejegyzések helyett videókkal folyik a kommunikáció. A közösség pedig ott van ahol a sok ember van :) Magyarán: mivel azt többen használják ezért fogják azt mégtöbben használni. :D Olyan ez mint a facebook, hiába jöhet egy újabb oldal, hiába jobb, amíg a Facebookon van "A" közösség, addig egyedül hiába ücsörögsz és nézed az üres falad.
2013. szept. 13. 16:05
 5/8 A kérdező kommentje:

Viszont a youtube-on mindent letörölnek szinte, fél az ember feltölteni valamilyen zenés videót, filmet, vagy dokumentumfilmet. Az indavideo emellett sokkal jobb.

Én nem a közösségre hajtok, hanem hogy tudjam feltölteni, vagy megtudjam keresni és nézni, amit akarok.

2013. szept. 13. 18:37
 6/8 anonim ***** válasza:
Akkor használd azt, azért van :)
2013. szept. 13. 20:58
 7/8 anonim ***** válasza:

lehet van egy célcsoport, akinek rettenetesen fontos jogvédelem alatt álló tartalmat megosztani...amik különben akár torrent oldalakról is elérhetőek...de valahonnan biztos, mert elég valószínűtlen, hogy valaki csak azért megveszi eredetiben, hogy utánna azt feltölthesse...de szóval én például általában nem keresgélek filmeket...ha nagyon kell, én is torrent oldalakon megtalálom, legalábbis idáig még mindent megtaláltam, amit szerettem volna megnézni.

magyarázat meg tök egyszerű. az embereknek bármit el lehet adni a megfelelő tálalással. ugyanezért népszerűbb a facebook is az iwiw-nél, és ugyanezért veszik meg a hozzá nem értők a legdurvább csúcs okostelefonokat...de ha youtube-nál maradunk, akkor például ez a sokféle felbontás, lejátszó szerintem is takarékosabb...bár a jelenlegi flash player ismét egy hulladék, youtube-on 720p-ben, csak teljes képernyőn nem akadozik a videó...most leteszteltem ezt indán...ott teljes képernyőn is akad...

2013. szept. 14. 00:00
 8/8 anonim ***** válasza:
Gondolom, mert az indavideót sokan nem ismerik vagy egyszerűen egyszer odatévedtek, de igazából lesz@rják, de a youtube -ot mindenki ismeri akinek van nete... A youtube az olyan alap dolog mint a google vagy (manapság) a facebook ennyi...
2013. szept. 14. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!