Miért szereti mégis jobban mindenki a youtube-ot, mint az indavideo-t?
Attól eltekintve, hogy a youtube-on külföldiek is vannak.
Viszont, akármit feltölt az ember youtube-ra, az már rögtön törvényt sért, esetleg harmadik félre hivatkozva, alig töltjük fel (1-2 óra feltöltési idő), máris kitörölték, mindennemű megindokolásuk nélkül.
Indavideo-ra akármilyen teljes filmet, akármilyen teljes zene albumot, teljes dokumentumfilmet fel lehet tölteni. És egyiket sem törlik ki. És sokkal gyorsabban tölti fel a dolgokat, mint a youtube-ra.
Viszont a youtube-on mindent letörölnek szinte, fél az ember feltölteni valamilyen zenés videót, filmet, vagy dokumentumfilmet. Az indavideo emellett sokkal jobb.
Én nem a közösségre hajtok, hanem hogy tudjam feltölteni, vagy megtudjam keresni és nézni, amit akarok.
lehet van egy célcsoport, akinek rettenetesen fontos jogvédelem alatt álló tartalmat megosztani...amik különben akár torrent oldalakról is elérhetőek...de valahonnan biztos, mert elég valószínűtlen, hogy valaki csak azért megveszi eredetiben, hogy utánna azt feltölthesse...de szóval én például általában nem keresgélek filmeket...ha nagyon kell, én is torrent oldalakon megtalálom, legalábbis idáig még mindent megtaláltam, amit szerettem volna megnézni.
magyarázat meg tök egyszerű. az embereknek bármit el lehet adni a megfelelő tálalással. ugyanezért népszerűbb a facebook is az iwiw-nél, és ugyanezért veszik meg a hozzá nem értők a legdurvább csúcs okostelefonokat...de ha youtube-nál maradunk, akkor például ez a sokféle felbontás, lejátszó szerintem is takarékosabb...bár a jelenlegi flash player ismét egy hulladék, youtube-on 720p-ben, csak teljes képernyőn nem akadozik a videó...most leteszteltem ezt indán...ott teljes képernyőn is akad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!