A netkapcsolat él de nem tudom teljes körűen használni valami beállítással lenne baj?
Bele is vágok a közepébe, kb. másfél hónapja lett véve egy laptop tesómnak, most két számítógép van de csak úgymond 1 internetkábel, mivel még nincs rooter ezért amikor leül a géphez kihúzza a gépből a kábelt és bedugja a laptopjába.
Amikor én visszadugom és bekapcsolom a gépet nincs semmi baj mert van kapcsolat lehet netezni meg miegymást csinálni, de a probléma az hogy Steam-rol szeretnek jatszani egy adott játékot de nem enged: "version loading error" ezt írja de hiába teszem újra, csinálhatok vele akármit akkor sem indul el, ez az egyik van egy másik játék (league of legends)és ez se indul ez valami mást ír ki de a probléma ugyanaz mert van hogy jó mindkettő de olyan meg nem volt hogy egyik jó másik meg nem. Ja és a tálcán a w7-es minialkalmazások is azt írják ezelőtt "x" órával ennyi volt az euró meg ilyen volt az idő. Szóval valami beállítás romlik el mikor gépből képbe dugjuk a hálózati kábelt, csak nem tudom mi az a beállítás. Ha valaki tudna ez ügyben segíteni azt előre is KÖSZÖNÖM!
???
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!