Hogyan tudok feltölteni a Googlera fényképeket?
Figyelt kérdés
2013. szept. 11. 21:53
1/7 anonim válasza:
Google -ra hova? A képkeresőbe?
Sehogy. Feltöltöd valahova és majd valamikor lementi magának, beindexeli a Google.
2/7 anonim válasza:
google-ra sehogy. Az egy kereső oldal. #1+1
3/7 A kérdező kommentje:
Igen oda. Van G-mailom és ottan én töltöttem fel nemrég képeket amiket készítettem és fel szeretném rakni a képkeresőbe. Hova kéne felraknom pl?
2013. szept. 11. 21:57
4/7 anonim válasza:
NEM TUDOD. Most mondtuk el hogy a google képkeresőbe nem lehet feltölteni képet. Ha egy másfajta oldalra feltöltesz egy képet, akkor a google képkereső, azt, név alapján ki fogja neked tudni szűrni.
5/7 A kérdező kommentje:
Jó már értem. Ha feltöltök pl.: fb-re akkor ő onnan letudja menteni magának? És milyen néven találnám meg?
2013. szept. 11. 22:04
6/7 Komplikato válasza:
A következő lehetőségeid vannak a Googlera képeket tenni:
1. Csinálsz Google Driveot és az egyik ott szinkronizálásban lévő könyvtárba teszed a feltöltendő képeket.
2. Elküldöd saját Gmail címedre a képeket
3. Feltöltöd a Picasa nevezetű alkalmazásba a képeket
4. Beleszuszakolod a képeket valamilyen dokumentumba amit a Google Docs-ban csinálsz ...
Mit akarsz a képekkel? Linkelni akarod őket?
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi ez sokat segített. Nem csak simán felrakni őket.
2013. szept. 11. 22:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!