Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ha Facebookon törlök valakit...

Ha Facebookon törlök valakit az ismerőseim közül, akkor arról küld neki valamilyen értesítést a rendszer?

Figyelt kérdés

Úgy szeretnék törölni néhány ismerőst, hogy ha lehet, ne nagyon vegyék észre... Pár hónappal ezelőtt néhány kollégám a munkahelyemen bejelölt, én meg hülye fejjel visszaigazoltam őket. Azóta folyton a hozzászólásaimat meg a kedvenceléseimet kritizálják, meg azokról pletykálnak, és nevetségessé tesznek mindenki előtt. Szeretném őket törölni az ismerőseim közül, de attól félek, hogy ha kapnak erről valami értesítést, akkor meg emiatt fognak piszkálni...

(U.i.: Én is tudom, hogy hülyék, csak az a baj, hogy magasabb beosztásúak, mint én... Azt hiszem, ehhez nem kell külön kommentár...)

2013. szept. 11. 17:52
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem kapnak.
2013. szept. 11. 18:12
 2/3 anonim ***** válasza:
Jobban jársz, ha Korlátozott listába teszed őket, akkor annyit látnak belőled, mint amennyit vadidegenként (töröltként), de mégsem tűnsz el az ismerőseik közül.
2013. szept. 11. 21:17
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2013. szept. 17. 05:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!