Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Tudtok olyan internetes...

Tudtok olyan internetes oldalt ami nem átverés rendesen kifizetnek?

Figyelt kérdés

internetes munkák után szeretnék érdeklődni van ez a protypers meg stb.. és nem tudom hogy tényleg átverés e .

aki tud olyan internetes oldalt ahol rendesen kifizetnek , van róla tapasztalata az írja már le :)

2013. szept. 11. 16:07
 1/5 maxtor5 válasza:

protypers-et nem ismerem, de a clixsense tényleg fizet

persze csak akkor éri meg, ha sok direkt refferalt szerzel...

itt egy kis leírás: [link]

2013. szept. 11. 16:31
 2/5 A kérdező kommentje:
mi az a direkt refferal?
2013. szept. 11. 16:42
 3/5 anonim válasza:

Én, már sokszor próbáltam, nem lustaság.. 1 hülye gerincműtét Amiben nagyot buktam, az volt az utolsó csepp! Bár a pénzem még nem bánta, de nagy per volt..

Soha többet...A döntés a Tied!!

2013. szept. 12. 13:14
 4/5 anonim ***** válasza:

Marketagent.com

Ez egy kérdőíves oldal. Sajnos nem valami gyors, nekem is jó, ha egy évbe küldenek 4 kérdőívet. kb 1,5 euró egy kérdőív kitöltése, és 2 eurótól tudnak pl paypal-ra fizetni. regisztráláskor kapsz bónuszt, nem emlékszek már mennyit, de talán 150 pontot, ami szintén 1,5 eurónak felel meg. nekem már megjött az első 3 euróm régebben. szintén itt is előny, ha hívogatod az embereket. erre gondolt a refferallal az első válaszoló. Én nem írom körül ezeket a dolgokat, ha esetleg érdekel a dolog, privátban elküldöm az én refferalID-s linkemet. Még egy jótanács, regisztrációnál kérdezi az érdeklődési köröket, pipáld be mindet, talán akkor nagyobb az esélye, hogy több kérdőívet kapsz.

2013. szept. 12. 13:17
 5/5 Nikol21 válasza:
Én tudok egyet,ami munka is de a vásárlásaidból is kapsz vissza pénzt,ha érdekel leírom bővebben miröl lenne szó!
2013. okt. 1. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!