Hogy tudnám kikapcsolni a jelszókérést a wifin?
Figyelt kérdés
Egyáltalán nem értek ezekhez, de nem tudjuk a jelszót, és nem tudjuk mit csinálhatnánk. Ha kikapcsolnánk akkor jelszó nélkül is lehetne wifizni, bár akkor biztos más is használná, de mindegy. Kerestünk reset gombot azon az akármin, de egyszerűen nincs rajta. Tényleg nincs. Az egyik gépen meg van jegyezve a jelszó, az csatlakozik magától, de azon se tudom lehetne-e vmit csinálni. Az egy nagyon szar gép, nagyon régi, van egy program ami feltörné és akkor megtudnánk a jelszót, de nem működik azon a gépen a program. Meg valami weboldalról is olvastam, ahol kiírná a jelszót, de oda is be kell lépni, és oda se tudunk.2013. szept. 10. 21:23
11/17 anonim válasza:
A magyar nyelvű kézikönyvben keresd ki az "Alternatív telepítési módszer", azt hiszem a 24. oldalon, vagy a környékén van.
12/17 A kérdező kommentje:
De ott is mondja hogy írjam be az "“192.168.2.1" számot a keresőbe és akkor elvileg kijönne egy weboldal, de nekem nem talál ilyet.
2013. szept. 11. 18:25
13/17 anonim válasza:
Nem a keresőbe, a címsorba -ahova a "www.satöbbi"-t szoktad írni + enter!
14/17 A kérdező kommentje:
Oda írtam, arra gondoltam a "kereső" alatt.
2013. szept. 11. 19:26
15/17 Lajos54 válasza:
A router vezetékkel van csatlakoztatva a számítógéphez? Mert anélkül tényleg hiába írod be az IP címet!
Egyébként nincs meg a routerhez adott CD? Azzal egy fokkal könnyebb lenne a beállítás...
16/17 anonim válasza:
17/17 Lajos54 válasza:
Menni kell annak, csak odafigyelve, pontosan kell követni valamelyik leírást...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!