Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Kábelnetes modemet próbáltam...

Kábelnetes modemet próbáltam társítani egy Linksys WRT54G v7-es routerrel, de nem oszt ki a router részére jelet. Ha egyenesbe kötöm a modemet a géppel akkor minden tökéletes. Van ötletetek, hogy mit lehetne tenni?

Figyelt kérdés
Sajnos új firmware-t nem találtam ehhez a típushoz, csak a gyárit. :(

2013. szept. 10. 13:51
 1/2 anonim ***** válasza:
a router beállításánál tudod klónozni a mac címet, miután mented működni fog
2013. szept. 10. 14:13
 2/2 Mr. V. ***** válasza:
Kábelnet esetében szolgáltató függő, de lehet hogy MAC címre korlátozzák a netet, azaz 1 gépen használhasd csak. A modern routerek képesek MAC-Clone módot felvenni, azaz a hálókártyád címét lemásolni és azzal azonosítani önmagukat a szolgáltató (modem) felé. Valószínűsíthető hogy nálad is ezt kéne elvégezni, illetve lehet hogy a modem nem veszi valamiért az IP-infókat, így kézzel kell beleírni a DNS számokat. Ha kézzel beírod, klónozol, tuti mennie kell.
2013. szept. 10. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!