Valaki tud egy oldalt ahol Örkény István: Tóték c. könyvet le tudom szedni hangoskönyvben?
Figyelt kérdés
Nagyon fontos lenne, elöre is köszönöm a segítséget. :)2013. szept. 7. 13:10
1/4 anonim válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=UMgCCB_mrdk
Kiválasztod az mp3at, és csak hang lesz. Ha nem kell a 2. darab, akkor keresd meg a végét a Tótéknak, és írd be az idejét.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
2/4 A kérdező kommentje:
Az elsöt meg talaltam már és nem jó :/
A masodikhoz urt kellne be irni hogy le tudja szedni gondolom, és ahhoz eleve nem találtam meg a Totékat hangoskönyvben.
Ha rosszul értelmeztem javits ki kérlek,
A masodiknál "errort" ir ki :/
2013. szept. 7. 14:16
3/4 anonim válasza:
A YT link jó, és azt kell beilleszteni.
Nekem simán megcsinálta, és le is töltöttem.
Esetleg próbáld meg ezzel, mert nekem ezzel is sikerült, de akkor egyben lesz a 2 darab (96MB):
* Automatikusan eltávolított tartalom.
4/4 A kérdező kommentje:
Nekem azzal a totos linkell van a bajom, mert nem az amit én keresek. Kicsit sem a könyv alapján van. A letöltesel nem lenne bajom mert olyan oldalt tudnák.
2013. szept. 7. 15:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!