Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Követek valakit, akinek egy...

Követek valakit, akinek egy ideje nem tudok levelet írn, csak ha fizetek érte? Valaki help me!

Figyelt kérdés

2013. szept. 6. 12:45
 1/6 anonim ***** válasza:

Most kölcsönt kérsz, vagy mi? :D

Olyat én még nem láttam, hogy csak pénzért lehet üzit küldeni. Csak olyat láttam, hogy pénzért a Beékrező levelekbe kerül, egyébként az Egyéb mappába.

2013. szept. 6. 12:49
 2/6 anonim ***** válasza:
Suttyó társkereső oldalakon van ilyen f.aszság, hogy csak akkor tudod felvenni a kapcsolatot a ribivel, ha előtte fizetsz érte...
2013. szept. 6. 13:20
 3/6 anonim ***** válasza:

Ha mindenképpen írni akarsz neki, akkor fizess!

Van ilyen, egy-két szemét celeb csinálja, a face és az illető osztoznak a pénzen.

2013. szept. 6. 13:27
 4/6 anonim ***** válasza:

Ez egy részben biztonsági megoldás (például zaklatók kizárása). Ha valaki nem szeretné hogy levelet írjanak neki, akkor letiltja. Te pénzért feloldhatod a tiltást, és küldhetsz levelet, de azt sem korlátlan mennyiségben.

Segítséget nem igazán kaphatsz, mert más beállításait nem fogod tudni módosítani.

2013. szept. 6. 14:07
 5/6 A kérdező kommentje:

Facebookról van szó, és az illető külföldi. írtam neki párszor, soha nem válaszolt, aztán jött az ablak, hogy fizetnem kellene x összeget. Köszönöm a válaszaitokat.

így jártam...

2013. szept. 7. 01:55
 6/6 anonim ***** válasza:

Annyit érsz el azzal, hogy fizetsz, hogy nem az Egyéb mappába kerül (amit nagyon kevesen néznek meg és értesítést sem kap róla az ember), hanem a Bejövő üzenetek mappába.

Ettől még ugyanúgy nem biztos, hogy elolvassa, az meg főleg nem, hogy válaszol is.

2013. szept. 7. 08:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!