Miért van az hogy T-home szerint megvan az internet sebességem de én akármit csinálok a gépemmel fele annyi se a sebességem?
lepróbálnám én ezt a netet,egy, pl kölcsönkért laptoppal,
-és ha azzal minden jó lenne,akkor rögtön megvan a ludas,
A digi-nél mindig megvolt a maximális letöltési sebesség, esténként néha még át is lépte. :)
Másik routerrel próbáltad? Nálunk a tré-home által biztosított router egy kalap sz@r, a sávszél felét tudja csak biztosítani. Másik géppel is jó lenne kipróbálni.
Egyébként ha megvan a garantált sebesség, a t-home nagyban tesz az ügyfélre, anno szóltam, nekik hogy van amikor a garantált sebesség sincs meg, ígértek egy palit csere routerrel. Azóta is érkezik...
A UPC-nél folyamatosan 101%-os a sebesség, majdnem 1 mb-et adnak plusszba a letöltéshez.
A kérdésre visszatérve: A T-home jellemzően lassabb netet szokott biztosítani (vagy akad a net), ez gyakori hiba.
A 10 mbps amit megadtak az nem azt jelenti, hogy folyamatosan annyival kell mennie, hanem egy elméleti csúcssebesség. A szerződésben benne kell lennie a GARANTÁLT letöltési és feltöltési sebességnek, én 2 mbps-ra tippelek egy 10 megás csomaghoz. Ha a garantált alá megy a sebesség, akkor lehet sajnos csak reklamálni.
A többi szolgáltató (DIGI, UPC) ilyen szempontból az ügyfelekkel törődik, és maximális sebsséget biztosít folyamatosan, hogy élvezni lehessen a sokezer forintos terméket.
Próbáltam másik modemmel is de azzal is ugyan annyi volt a sebesség. Akár mikor nézzem reggel,este, napközben sose élerem el a 3 mb.
Marad szerintem a laptoppal való megnézés.
Esetleg a hálókártya nem lehet rossz ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!