Megérné ezzel a mobilinternet modemmel (USB modem (21 Mb) – K4305H) előfizetni a vodafone- nál mobilinternetre előfizetni?
Technikai jellemzők
JellemzőkNyílt
Operációs rendszer: Win 7, Win XP, 2000, Win 8, Vista, Mac OS
WLAN: nincs
Maximális letöltési sebesség: 21.1 MBps
Csatlakozó: USB
SMS küldés/fogadás: Igen
Memóriakártya behelyezésére alkalmas: Igen
E-mail támogatás: Igen
Web-böngésző támogatás: Igen
UMTS: Igen
GPRS WAP/GPRS internet: Igen
GPRS Class: Igen
VPN támogatás: Igen
Adatforgalmi statisztika: Igen
Legfontosabb adatokNyílt
Frekvenciasáv: 850/900/1800/1900/2100 MHz
Micro SIM: Nem
És valóban csak 3990 Ft. előfizetéssel?
Ezt a stick-et 1 Ft-ért adják ha aláírsz két év hűségidőt a 3 990 Ft havidíjú MobilNet M csomagra.
Az most mindegy hogy jó modem-e vagy sem ( én nem tudok róla semmit ) a MobilNet M csomaghoz csak ezt lehet választani.
Persze, akkor nyilván nekem azért megy ennyivel a mobilnet mert a T-Mobile által is írt 21/5 Mbit mese habbal:
Ráadásul a ping is sokkal jobb mint amit a speedtest kiír.
Ha a parancssorba pingelek egy oldalt akkor kb 25-30 ms jön ki 0 % veszteséggel.
Kérdező: Én bátran ajánlom neked a mobilnetet ha elegendő számodra a benne foglalat adatmennyiség. Nekem 16 GB-os van de fél év alatt eddig csak egyszer használtam el de korlátozott sebességgel is kényelmesen lehet böngészni.
Végül a Vodafone- nál váltottam tarifacsomagot erre:
MobilNet L
Havonta felhasználható belföldi adatmennyiség:
12 GB
Havonta felhasználható belföldi adatmennyiség csúcsidőn kívül (00:00-06:00 között):
100 GB
És persze ehhez a sebességhez való modemet is cseréltem a régi előfizetésemhez való modemet.
Nagyon megérte szerintem , mert nagyon jó sebességgel működik.
Szóval ajánlom mindekinek a voda internetét. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!