Laptopon van net asztalin nincs ez hogy van?
Figyelt kérdés
Modemes netem van. az asztali gépen szépen lassan meghalt a net. Előbb csk akadozott majd nem ment. Bár hibát nem jelzett az ikon. Útvonalkövetés szolgáltatóig elment. Most már ez sem. Ha vizont laptopba dugom - mint most - aznnal van net és mindne oké. Ez hogy lehet? Mind 2 gépen win7 van és én semmit nem állítottam.2013. szept. 3. 15:55
2/3 A kérdező kommentje:
a vissza hurkolásos teszt 127.0.0.1 nem jelz hibát. kapok ip ímet is. ha a kártya lene szar akkor ennyi se lenne nem?
2013. szept. 3. 16:09
3/3 anonim válasza:
-Eszközkezelőben nézd meg, nincs-e valami sárga vagy piros jelzés a hálókártyánál. A kapcsolat tulajdonságainál ellenőrizd, hogy a tcp/ip automatikusan kapjon ip-t és dns-t, aztán katt a Javításra.
-Modemet áramtalanítsd egy időre, mikor lehúzod az egyik gépről, aztán mehet a másikra.
Előfordul, hogy fejállomásba beragad az egyik kártya mac címe, és nem ad ip-t másiknak, csak annak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!