A Google kört azt pontosan mire találták ki? Milyen funkciót szeretne betölteni? Mert egy csomó funkciót nem tud, amire én használnám, és nem értem, hogy milyen célra fejlesztették.
Az üzenet alapvetően 1-1 kommunikáció. Esetleg 1-néhány kommunikáció. Ha több emberrel akarsz megosztani valamit, erre találták fel az üzenőfalat. (Sokan pont fordítva használják, mint ahogy kellene.)
> És hogyan lehet két kör metszetének üzenetet küldeni? Mert értelme csak akkor van, ha ezt is lehet.
Egyrészt értelme akkor is van, ha ezt nem lehet. Pl. ha csak a munkatársaimnak akarnék üzenni, megtehetem így könnyedén. Ha csak a közeli ismerősök bejegyzéseiről akarok értesítést kapni, de a volt osztálytársakéról nem, akkor be tudom állítani.
Másrészt ha egyedi esetről van szó, jelöld ki a személyeket külön-külön. Ha többször is akarsz ennek a metszetnek üzenni, akkor csinálsz egy kört, amiben csak a két kör metszete van és felveszed bele az embereket, és ennek a körnek üzensz. Pl. ha van egy „fiú ismerősök” és egy „osztálytársak” kör, és ennek a metszetének akarsz üzenni, akkor csinálsz egy „fiú osztálytársak” kört, bedobálod az embereket, és voala, készen is vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!