Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » A Google kört azt pontosan...

A Google kört azt pontosan mire találták ki? Milyen funkciót szeretne betölteni? Mert egy csomó funkciót nem tud, amire én használnám, és nem értem, hogy milyen célra fejlesztették.

Figyelt kérdés

2013. szept. 3. 09:01
 1/8 anonim ***** válasza:
arra, hogy az ismerőseidet csoportba szedheted, és ezeknek a csoportoknak (köröknek) külön lőheted be, hogy mit osztasz meg velük, mit lássanak, köröknek küldhetsz üzenetet stb.
2013. szept. 3. 09:12
 2/8 A kérdező kommentje:
és hogyan kell üzenetet küldeni? Ez lehet levél is? És hogyan lehet két kör metszetének üzenetet küldeni? Mert értelme csak akkor van, ha ezt is lehet.
2013. szept. 3. 09:21
 3/8 2xSü ***** válasza:

Az üzenet alapvetően 1-1 kommunikáció. Esetleg 1-néhány kommunikáció. Ha több emberrel akarsz megosztani valamit, erre találták fel az üzenőfalat. (Sokan pont fordítva használják, mint ahogy kellene.)

> És hogyan lehet két kör metszetének üzenetet küldeni? Mert értelme csak akkor van, ha ezt is lehet.

Egyrészt értelme akkor is van, ha ezt nem lehet. Pl. ha csak a munkatársaimnak akarnék üzenni, megtehetem így könnyedén. Ha csak a közeli ismerősök bejegyzéseiről akarok értesítést kapni, de a volt osztálytársakéról nem, akkor be tudom állítani.

Másrészt ha egyedi esetről van szó, jelöld ki a személyeket külön-külön. Ha többször is akarsz ennek a metszetnek üzenni, akkor csinálsz egy kört, amiben csak a két kör metszete van és felveszed bele az embereket, és ennek a körnek üzensz. Pl. ha van egy „fiú ismerősök” és egy „osztálytársak” kör, és ennek a metszetének akarsz üzenni, akkor csinálsz egy „fiú osztálytársak” kört, bedobálod az embereket, és voala, készen is vagy.

2013. szept. 3. 10:16
 4/8 anonim ***** válasza:
szerintem kör metszetének nem lehet, arra új kört kell létrehozni. ez arra van, hogy üzenj a munkatársaknak vagy a barátoknak vagy mindkettőnek, de ha a munkatársad barát is akkor belerakod abba a körbe is VAGY csinálsz egy új kört amiben a munkatárs barátokat tárolod. egy ember több körbe is tartozhat szóval nopara.
2013. szept. 3. 10:49
 5/8 A kérdező kommentje:
Kézzel létrehozni két kör metszetét elég favágó dolog! Nem vagyok ilyen ősbunkó.
2013. szept. 3. 11:19
 6/8 2xSü ***** válasza:
Itt alapvetően vagy rosszul választottad meg a körökbe rendezés szempontját, tulajdonképpen magukat a köröket, vagy valami nagyon egyedi dolgot akarsz csinálni. A legtöbb embernek vannak rokonai, közeli barátai, munka/iskolatársai, ha van hobbija, vagy valamilyen társaságban van, akkor annak is csinál külön köröket. Az esetek 99,999%-ban az ember vagy pár egyedi embernek akar üzenni, vagy annak a társaságnak, akikből a kört kialakította.
2013. szept. 3. 14:02
 7/8 A kérdező kommentje:
Nagyjából igen, de én minden üzenetet más-más társaságnak szeretnék küldeni. Mondjuk valamit az egész családnak, de valamit meg az egész családnak, de az anyósnak nem. Valamit mondjuk az összes sakkozó barátomnak akikkel valah kapcsolatban voltam, valamit meg csak a közelebbieknek, akikre emlékszem is, stb. stb. Alapvetően azt gondolom egy kör jó dolog, de csak arra hogy azokkal újabb halmazokat definiálhassunk metszetek és egyéb műveletek révén, mert minden üzenet egyedi, és mindig vannak kivételek. Minden üzenetre viszont nincs értelme kört csinálni, ezért lenne értelme a halmazműveleteknek.
2013. szept. 3. 20:53
 8/8 anonim ***** válasza:
okosan kell megválasztani a köröket és akkor jól használhatóak, de ez csak rajtad múlik nem fogja a google közben a kezed:)
2013. szept. 3. 23:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!