Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogy tudom ezt google chromba...

Hogy tudom ezt google chromba beállítani?

Figyelt kérdés

Új gépet kapok, és nem szeretném, hogy az internetes előzményeim, és a weboldalak, amiket elmentettem kedvencként eltünjenek (megint) és arra gondoltam, hogy be lehet ezt állítani, hogy bejelentkezek egy emaicímmel (ha youtubra belépek, akkor a chromba is autómatikusan be vagyok jelentkezve) el tudnám-e menteni, hogy ha bárhonnan bejelntkezek az email címmel, akkor megjelenjenek?

Bocsánat ha kicsit érthetetlenül fogalmazok. :S

2013. szept. 2. 16:54
 1/8 anonim ***** válasza:
elméletileg ha van google fiókod, akkor az tárolja, és később ha bejelentkezel majd az új gépeden, akkor ott lesznek
2013. szept. 2. 16:56
 2/8 anonim ***** válasza:
Igen... Ezt szinkronizálásnak nevezik...
2013. szept. 2. 16:57
 3/8 anonim ***** válasza:

A Google fiók nem biztos hogy elegendő. A Chrome-ba kell bejelentkezned. (lehet hogy ez kettő összefügg ? ebben bizonytalan vagyok)

De egy biztos. Amikor újratelepítem a gépem, és felrakom a Chrome-ot, az első mozdulatom az, hogy bejelentkezek a Chrome-ba, és azonnal látható lesz az összes könyvjelző, és beállítás is.

2013. szept. 2. 17:00
 4/8 anonim ***** válasza:

Én is új gépet kaptam, melyre felraktam az Operát...

De mivelhogy nem tetszett, a Chrome-ot választottam és mikor bejelentkezek a Google fiókommal (igen, google fiók kell ehhez) láttam, hogy ott vannak a régi dolgaim :-)

Még én is meglepődtem...

2013. szept. 2. 17:03
 5/8 anonim ***** válasza:

Ha van Google fiókod, lépj be és menj ide:

[link]

Ha vannak ottan dolgaid (tehát nem 0) akkor azokat megtartotta

2013. szept. 2. 17:04
 6/8 A kérdező kommentje:
ah értem, köszönöm!:))
2013. szept. 2. 18:33
 7/8 anonim ***** válasza:
Tedd fel a FireFox-ot és inportálj mindent a Chrome ból... majd mentsd ki... bár én csak a könyvjelzőket szoktam... majd ha ujratetted a rendszert inportáld a firefoxba a kimentett fájlt majd a firefoxból inportáld a chrome-ba...
2013. szept. 2. 19:27
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem a Szinkro-módszer könnyebb :-)
2013. szept. 2. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!