Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért nincs hang az interneten?

Miért nincs hang az interneten?

Figyelt kérdés
Akkor vettem észre, mikor filmet akartam nézni. Utána kipróbáltam több filmnél és youtube videóknál is, azt hittem a film hibás vagy valami. De nem, sehol nem volt hang. Ellenőriztem a hangszórót, kábelt, minden oké. Utána lejátszottam pár gépen található zenét, azok szóltak. Mitől lehet ez? Köszi előre is!
2013. szept. 2. 15:40
 1/6 anonim ***** válasza:

Windows 7-ed van? A hangerőszabályzóban (Keverő) nincs lenémítva a böngésződ?

Más böngészőben van hang?

2013. szept. 2. 15:41
 2/6 anonim ***** válasza:
Megnyugodhatsz. Az interneten van hang.
2013. szept. 2. 15:46
 3/6 A kérdező kommentje:
XP-m van. Sem Firefoxon sem Chrome-on nincs hang. A keverőn meg megnéztem, nem tudom, hol kell pontosan a böngészőt beállítani, de elvileg minden fel van véve max hangerőre. Mondjuk én nem láttam semmilyen browser vagy böngésző feliratot...
2013. szept. 2. 16:01
 4/6 anonim ***** válasza:

Igen, mert XP-ben még nem volt külön programokra bontott hangerőszabályzó. Ezért kérdeztem a W7-et. :)

Nem tudom mi lehet. A flash player-re tippelek, bár Chrome-ban és FF-ban 2 külön flash player van.

2013. szept. 2. 16:13
 5/6 A kérdező kommentje:
Az viszont lehet. A flash player elég gyakran, szinte napi rendszerességgel összeomlik.
2013. szept. 2. 16:34
 6/6 A kérdező kommentje:
Én már nem tudom, mit csináljak, újratelepítettem a böngészőt is meg a flash-t, is de semmi...
2013. szept. 2. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!