Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Thome internetünk van, kb 6-7...

Thome internetünk van, kb 6-7 éve, azóta nemvolt csomagváltozásunk,5mb-s netért havi 7ezret fizetünk. (? )

Figyelt kérdés

Ilyenkor simán betelefonálunk, hogy egy másik csomagot szeretnénk, és megcsinálják?

Már 5mb-s net nincs is tmobilnál, és a 30mb-sért nem kell havi 7et fizetni, oldalon ezt írja...

2013. szept. 1. 18:53
 1/5 anonim ***** válasza:
Nézz körül a honlapon és válassz újat. Telefonon is meg tudod rendelni.De a honlapon is tudsz rendelni.
2013. szept. 1. 19:27
 2/5 anonim ***** válasza:

Mindenképp hívd fel őket mert még azt sem biztos hogy a Telekom hálózata bírja-e arra fele a 30 Mbitet.

Sőt, telefonon lehet hogy kedvezményes árat is tudnak mondani. Például és 4500 Ft-ot fizetek náluk a 50 Mbites internetért ami azért nem rossz. :)

2013. szept. 1. 19:40
 3/5 anonim ***** válasza:
*én
2013. szept. 1. 19:41
 4/5 anonim ***** válasza:

Azok az új belépőknek, és hűségnyilatkozattal vannak, a régi ügyfelek meg sz.opnak! Szal érdeklődd meg náluk előbb pontosan!

Én is régen a upcnél vtam, vérszemet kaptam az akciós áraktól, megérdeklődtem, mire aszonták, hogy nekem nem jár, mondom akkor köszi, holnap jöhettek kikötni, mert itt a digi a lépcsőházban uennyiért 5X nagyobb sebességgel. Akkor már egyből simultak, hogy beszéljük meg, és esetleg tudnak ajánlani egy kisebb csomagot, ha a meglévő túl drága - tököm...

2013. szept. 1. 19:44
 5/5 anonim ***** válasza:

Mindenképpen hívd az ügyfélszolgálatot, mert érdemes aktualizálni az előfizetésed! A 30-as netbe ne ugorj bele! Válts 10mb/s-re nézd meg hogy milyen, lehet hogy az is elég, akkor minek fizetnél nagyobb netet? Felfelé tudsz bármikor váltani ha nem lenne elég, lefelé viszont nem tudsz, csak kötbérrel! A netet mindenképpen digitális alap telefon csomaggal kérd! Így kapsz dupla kedvezményt, és olcsóbban jössz ki! Ha van vezetékes teló szolgáltatásod akkor nem kell rá alap csomag!

Remélem hasznos volt az infó!

2013. szept. 8. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!