Hogyan müködik a wifi?
Ha a lakásba megy be, tehát van lépcsőház (társasház) akkor simán tudja, nálunk a villanyóra szekrényben mentek régen a kábelek, kábel tv, telefon, net.
Csak megblankoltad, Y-ba osztottad és csókolom.
Hogy kerül a képbe a Wifi? Ha Wifis routered van, és nincs jelszóval (WPA, de inkább WPA2) védve a hálózat, akkor igen, simán rá lehet csatlakozni.
#3: analóg telefonnál és analóg kábel TV-nél ez még mehet, viszont digitálisnál általában a végberendezést regisztrálják, így nem igazán lehet csak úgy rákötni dolgokat. Ráadásul netnél ugye jelszót is meg kell adni...
#4 ez így van, de nálunk leginkább csak analóg adók vannak.
Nekem pl koaxon jön a net. Legalábbis be a házba. Az más kérdés, hogy a föld alatt biztos csillagpontosítva van és digitális csomagokban érkezik a data. De attól még a kertből ki lehet Y-al venni a netemet.
Nem, azon a koaxon sem működik ez!
Az eszköz maga be van regisztrálva rajta és bizony a koaxon át is digitális jel megy.
Én magam ipszilonoztam el....működik :D
Nem mértem még rá, hogy analóg vagy digitális kurrent jön-e rajta, de most hogy mondod, mindjárt odaszaladok a szkóppal és kitekerem a végit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!