Miért csak 2Mb/s sebességgel tölt le az utorrentem?
Az internetem 20Mb/s letöltési sebességű. Tegnap a gépen csináltam is egy mérést.És azt írta tényleg olyan gyors a net. De az utorrent csak 2Mb/s-al tölt le.Miért?
uTorrent 3.1-em van és az uTorrent beállításainál nincs max letöltési sebesség.Miért nem tölt soha gyorsabban?
(Tudom a seederektől is függ de volt hogy nagyon sok seeder volt csak én töltöttem le mégis csak a 2Mb/s-ot éri el.)
a szolgáltató a sebességet megabit/s-ban adja meg; a sebesség mérés is íígy megy(pl speedtest.net)
de a utorrent az megabájt/secben mér
1 bájt=8 bit
2 megabájt=16megabit
tehát tényleg olyan gyorsan tölt a utorrent is
Ennek az internetnek ennyi a valós letöltési sebessége.
Amikor nekem volt 17mb/s körüli internetem az 1,6-al töltött, erős izgalmi állapotban 1,7.
Itt kattints a Settings-re. Görgess egy picit lejjebb, majd a Speed Measurement résznél a "megabits"-et állítsd át "megabytes"-ra. Katt a Save-ra, vissza a fő oldalra, indítsd el a mérést és így a torrent kliens által is használt mértékegységgel fog mérni.
Köszönöm szépen a válaszokat! Már értem:)
Ötös válaszoló: Hát nem tudom:D én tanultam infót de csak paintel rajzolgattunk illetve és vakon gépelést tanultunk, de az megy is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!