Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » A blogspoton mindig van fölül...

A blogspoton mindig van fölül egy Google csík, azt nem lehet eltüntetni?

Figyelt kérdés

2013. aug. 30. 20:46
1 2
 1/11 acutefox ***** válasza:

Ha lehetőség van az oldal forráskódját szerkeszteni akkor lehetséges eltüntetni...

Ha nem, akkor nem.

Esetleg megpróbálhatok segíteni, ha elküldöd itt, üzenetben a forráskódot, ha van. (Nem tudom van-e ilyen, nincs Blogspot-on)

Üdv.

2013. aug. 30. 22:08
 2/11 edemmester ***** válasza:
El lehet tüntetni. Elrendezés > Jobb fölül navbar, szerkesztés, és ott a legalsó opció ("ki") Sikerült?
2013. aug. 31. 10:12
 3/11 A kérdező kommentje:
De hol van ez az elrendezés menüpont? Beállításokban nem találom.
2013. aug. 31. 11:17
 4/11 A kérdező kommentje:

asszem megtaláltam mégis, köszi

a navbarban szereplő kereső az csak az én oldalamra vonatkozott? olyan keresőt lehetséges betenni az oldalra, csak máshová? pl. oldalsávba?

2013. aug. 31. 11:22
 5/11 edemmester ***** válasza:
Igen lehetséges. Elrendezés > modul hozzáadása > keresőmező
2013. aug. 31. 13:37
 6/11 A kérdező kommentje:

tök jó, köszi

látom a favicont is lehet változtatni, de hiába töltök fel egy négyzetes (16x16) ico ikont, mert nem engedi, és azt mondja, hogy nem négyzetes. Ez valami bug?

2013. aug. 31. 13:48
 7/11 edemmester ***** válasza:
ICO meg PNG formátumban is próbáltad? Egyik se megy? ICOnak sztem mindenképp mennie kell.
2013. aug. 31. 15:55
 8/11 edemmester ***** válasza:
Esetleg átlátszóság van rajta? Vagy fehér rész? Ezekkel lehet még próbálkozni. Lehet h baja h fehér és nem átlátszó, lehet h baj h átlátszó és nem fehér. NEmtom, nekem működött.
2013. aug. 31. 15:56
 9/11 A kérdező kommentje:
ico formátum, máshol működik, a duplapluszjo.hu oldal faviconjáról van szó
2013. aug. 31. 16:13
 10/11 edemmester ***** válasza:
Fura, valóban nem jó. Kipróbáltam egy ugyanekkora (más mintájú) PNG-t azt megette.
2013. aug. 31. 17:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!