Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan tudok egy levelet...

Hogyan tudok egy levelet rengetek e-mail címre továbbítani?

Figyelt kérdés
Tudjátok vannak a cégek akik küldik a leveleiket szerte az országban. Ezt hogy tudom én is megtenni? Hogy szinte miden e-mail címre elküldjek egy levelet?
2013. aug. 29. 22:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Ezt a legtöbb esetben spammelésnek hívják és az emberek nagy része gyűlöli.

Ha a saját ügyfeleknek szeretnél levelet írni/hírlevelet, akkor megvan már a célcím és innentől kezdve csak küldözgetni kell.

A legbutább levelező kliensben is meg lehet adni több címet, de bármilyen nyelven írható rá program/script is.

2013. aug. 29. 22:42
 2/11 A kérdező kommentje:
Tudom én is utálom a spam leveleket de én sok emberhez akarok egy információt eljuttatni. ez lehetséges több tízezer e-mailcím nélkül?
2013. aug. 29. 22:46
 3/11 anti paladin ***** válasza:
Venned kell egy adatbázist ami tartalmaz egy köbméter címet.
2013. aug. 29. 23:12
 4/11 anonim ***** válasza:
56%

"Tudom én is utálom a spam leveleket de én sok emberhez akarok egy információt eljuttatni. ez lehetséges több tízezer e-mailcím nélkül?"

Tök ismeretlen embereknek akarsz küldözgetni h.ülyeségeket! Hát, ez szted mi a fene, ha nem spam?!

Remélem, hogy majd magadat is utálni fogod utána...

2013. aug. 30. 00:00
 5/11 A kérdező kommentje:
Húú de hülye vagy tudom hogy spam lehet rosszul fogalmaztam de ennyiért nem kell egyből oltogatni..A lényeg én ilyet akarnék küldeni mert nekem fontos lenne.. de az ilyen adatbázisok nagyon drágák én 90.e-ért láttam a neten ennyit nekem nem ér meg.. Más módja nincs?
2013. aug. 31. 09:14
 6/11 anti paladin ***** válasza:
De van. Viszont én is utálom a spam-et. :)
2013. aug. 31. 10:15
 7/11 A kérdező kommentje:
És azt le tudnád nekem írni?? :DD
2013. szept. 1. 14:52
 8/11 anti paladin ***** válasza:
Le tudnám de nem fogom. Utálom a spam-et. :)
2013. szept. 1. 15:41
 9/11 A kérdező kommentje:
Legalább pm-ben megírhattad volna de akkor legyél boldog tartsd meg magadnak..
2013. szept. 2. 11:59
 10/11 anti paladin ***** válasza:

Tehát ha jól értem, azért cseszel le mert nem osztom meg az eljárást amivel jó eséllyel az én magán fiókom is (aminek a spam szűrőjén így akad fenn szemét) célponttá válik? Plusz még egy rakat másik emberé is? Bocs de nem tartom a "dögöljön meg a szomszéd lova is" mentalitást.

Kapj a fejedhez. :)

2013. szept. 2. 15:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!