Az egész IP címet megfigyelhetik vagy csak azt az egy gépet?
Üdv Mindenkinek?
Bocsánat ha ostobán hangzik a kérdés!
Arra akarok rákérdezni,hogy 4-en lakunk egy albérletben.
Az egyik lakótársam internetes csalást követett el,és nem tudom,megfigyelik-e ezután az IP címet(már az ügyészségen avn az ügye).
ha igen akkor csak az ő kábelére csatlakoztatott adatforgalmat vizsgálják,vagy úgy az egész IP címet ami a lakáshoz tartozik?
Én is Apródozok(becsületesen)és 3 napja csak az ő kábelére tudtam csatlakoztatni a laptopomat.
Elnézést ha kicsit érthetetlen amit kérdezni akarok!
Ha routeren keresztül neteztek, akkor egy ipcímetek van kifelé, és annak az egynek kérdezhető le az adatforgalma. Az adatforgalom alapján nem lehet különválasztani, hogy a belső hálózaton melyik gépé a tevékenység. Tökmind1, hogy melyik kábelre dugod, a gépe meg akkor már vszeg bizonyítékként le van foglalva a csákónak...
Esetleg közvetetten lehet kideríteni: a kijelző felbontása/böngészője/oprendszere alapján (ha tárolta a felkeresett oldal), ill. a gépen tárolt sütik/előzmények/átmeneti tároló tartalma alapján (ha nem törölte az illető, v törölte, de helyreállítható a gépén).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!