Mi ez az oldal? Folyamatosan ez jön be és nem tudok megynitni oldalakat mert átugrik erre .
Figyelt kérdés
Http://ww94. btosjs. Info/2013. aug. 29. 11:20
11/16 anonim válasza:
Ugyanez a problémám és nálam is ma jelentkezett.
Hol tudom kitörölni ezt a bővítményt? már végignéztem mindent, de nálam nincs ilyen :(((
tudja már valaki, hogy mi ez?
12/16 A kérdező kommentje:
Eltávolitotta de még mindig csinálja :(
2013. aug. 29. 17:09
13/16 anonim válasza:
Nálam a Mozilla csinálja ezt, az Explorer nem. Nálatok hogy van??
14/16 anonim válasza:
Nálam is jó már. Beállítások-->bővítmének és ott van ez a BrOwwse2Saavei 3.8 majd vegyétek le a pipát.
15/16 anonim válasza:
hol találom a bővítményeket a firefoxban?
16/16 Vlad01 válasza:
Eszközök-Kiegészitők és ott tiltani, illetve törölni. Majd újra indítani az fájörfoxot. Nekem ez bevált.
Azonban, van egy másik problémám - ez pár napja ütötte fel a fejét. Nagyon gyakran felugrik egy új ablak, és abban idióta reklám, nyereményjátékra buzdító ökörség van. a jutyub logójához hasonlatos thank you logóval (lásd alább a lineken.)Ez mi a bánat? Tudja valaki? És hogyan lehet megszüntetni?
kép: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!