Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Az új Fibernet internetről...

Az új Fibernet internetről kérdeznék. Hogy is van ez akkor? Bőv. Lent.

Figyelt kérdés

Most bejött ez a 6/1 Mbites internet a FiberNetnél. és a havidíj 1 éves hűséggel 3990 ft/hó..

Na most én 3 hónapja ugyanúgy (akkortól számított hűség) 1 éves hűséggel, ugyanúgy 3990 ft/hó díjért 4/1 Mbites netet rendeltem (amit ugye meg is kaptam)

Tehát most ez így egy kicsit unfair,hogy lassabb netet kapok ugyanannyiért.Tudom hogy a hűség kevesebb már nekem,de átíratnám.Amúgy nem kéne maguktól sebességemelést végezni??..Vagy hívjam fel őket?

remélem értitek :S

UI: pls ne szidjátok,én is tudom milyenekk..de nekem különösebb bajom nincs vele.

2009. okt. 31. 17:30
 1/4 anonim ***** válasza:

ugyanolyan gyors mindkettő

csak a fibernet-nél nagyobb a maximális sebesség

2009. okt. 31. 17:37
 2/4 anonim ***** válasza:
A fibernet oldalán az van írva hogy kábeltévével együtt 3990 Ft, ami külön még minimum 1978 Ft. Kábeltévé nélkül 4990 Ft a havidíj ugyanúgy egy év hűséggel.
2009. okt. 31. 18:30
 3/4 A kérdező kommentje:
mondom h ugyanígy van! Nekem 3990ft a 4megás kábeltvvel,4990 lenne anélkül..ugyanúgy..
2009. okt. 31. 18:33
 4/4 anonim ***** válasza:
Az első kommentelő óriási baromságot írt.A fibernet szolgáltatása borzalmas,használhatatlan
2010. jún. 28. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!