Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért nem tudom megnézni...

Miért nem tudom megnézni Herby videóit?

Figyelt kérdés
Akármelyikre megyek, mindig azt írja ki, hogy ez egy privát videó. Nektek is ilyen, vagy csak én vagyok béna? :D
2013. aug. 28. 01:49
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Annak írtam aki fikázta.
2013. aug. 28. 19:02
 12/18 anonim válasza:
Az lenne a legjobb, ha kitiltanák minden közösségi oldalról, és eltakarodna a rákba az a büdös igénytelen sz*rházi, láttam az életfilóvideókat nem is keveset, és rádöbbentem, hogy ez az ember nemcsak egy kamugép, de olyan ostoba is mellé, mint egy betonkocka, mert amiket összehord azokban a videókban egyenértékűek mind szinvonalban, mind értelemben a Budapest tv-vel.
2013. szept. 9. 17:34
 13/18 anonim ***** válasza:
Ha neked tetszik az ö èlet felfogàsa csak sajnàlni tudlak....egy igazi buta primitiv sötèt igènytelen semmirevalò senki az ember....az àtlag emerektöl sokkal butàbb de legalàbb probàl kitörni....
2013. szept. 9. 19:30
 14/18 A kérdező kommentje:

Az a divat, hogy szidjuk. Ehhez még az sem muszáj, hogy megnézzük bármelyik videóját, nem muszáj tudni, miről beszélünk, a lényeg hogy fröcsögjünk mert az menő. Ti nyilván rendkívül divatos és vagány tizenévesek szeretnétek lenni. Azért 16 éves korra ebből is illik majd kinőni.

Oké, iszik. Oké, cigizik. Oké, csúnyán beszél, amit ugye nem szabad mert anyuci rávág a szádra és elküld gyónni. Most lépj tovább, figyeld meg hogy miről beszél.

Ha szerinted hülyeség, az azért van, mert nem érted. Ebben az esetben te vagy a hülye. Egyébként ne hazudjál nekem, egyik életfiló videóját sem nézted végig.

Amúgy a kérdés nem úgy szólt, hogy mi róla a téves elemek alapján megalkotott véleményetek, hanem hogy miért nem tudom megnézni a videóit. Már nincs ilyen gondom, tehát a téma már nem aktuális, de mégis írtok: ez bizonyítja, hogy igazam volt az első bekezdésben.

2013. szept. 9. 21:23
 15/18 anonim ***** válasza:
szerintem az a baj hogy lehet játszassz a HU-Minecraft nevű játékkal ami Colos műve (herby ellensége) ez a kliens letiltotta a Herbytv.com ot . de sztem nézd meg a hunt fájlban hogy ott van e
2013. okt. 5. 08:15
 16/18 A kérdező kommentje:
Már megoldódott magától a probléma. Amúgy nem játszok semmilyen módon Minecraftot.
2013. okt. 9. 20:08
 17/18 anonim ***** válasza:
Jah, mert ha sok embernek nem tetszik valami akkor egyből divat szidni. Iínkább divat azt írni erre, hogy divat szidni... Nah meg Úr Isten az ő életfilozófiája tanulságos? Mi történt itt? Lassan egyes emberek a buta cigányokhoz süllyed le...
2013. okt. 31. 22:02
 18/18 A kérdező kommentje:
Nem mindenben értek vele egyet, de azokban az életfiló videókban rengeteg olyat lehet hallani, amik pl Buddha tanításaival is megegyeznek. Hány éves vagy?
2013. nov. 8. 19:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!