Miért nem tudom megnézni Herby videóit?
Az a divat, hogy szidjuk. Ehhez még az sem muszáj, hogy megnézzük bármelyik videóját, nem muszáj tudni, miről beszélünk, a lényeg hogy fröcsögjünk mert az menő. Ti nyilván rendkívül divatos és vagány tizenévesek szeretnétek lenni. Azért 16 éves korra ebből is illik majd kinőni.
Oké, iszik. Oké, cigizik. Oké, csúnyán beszél, amit ugye nem szabad mert anyuci rávág a szádra és elküld gyónni. Most lépj tovább, figyeld meg hogy miről beszél.
Ha szerinted hülyeség, az azért van, mert nem érted. Ebben az esetben te vagy a hülye. Egyébként ne hazudjál nekem, egyik életfiló videóját sem nézted végig.
Amúgy a kérdés nem úgy szólt, hogy mi róla a téves elemek alapján megalkotott véleményetek, hanem hogy miért nem tudom megnézni a videóit. Már nincs ilyen gondom, tehát a téma már nem aktuális, de mégis írtok: ez bizonyítja, hogy igazam volt az első bekezdésben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!