Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan lehet letölteni/leszedn...

Hogyan lehet letölteni/leszedni vhogy azt a zenét ami myvipen van kint valakinek?

Figyelt kérdés

persze nem úgy hogy elkérem tőle :)

esetleg program van, v vmi...?

ne kérdezzetek vissza.:D

2009. okt. 30. 19:37
 1/6 anonim ***** válasza:
Beírod a címét a Google-ba meg hogy download. Majd mi gondolkodunk helyetted.
2009. okt. 30. 19:58
 2/6 anonim válasza:

Szia!

Hát én pl youtube-on megkeresem a zenét, majd letöltöm Ezzel a programmal:

Nekem bejött, gyors, és érthető.

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2009. okt. 30. 20:03
 3/6 anonim válasza:
Drága barátom alapból letöltődik a gépedre az a zene!!! :)
2009. nov. 1. 00:36
 4/6 A kérdező kommentje:
arra nem gondol senki, hogy ezeket azért nem használom, mert annakaz embernek a saját száma az, és sehol máshol nincs fent?! irritáló mikor hülyének nézik az embert :@
2009. nov. 29. 08:55
 5/6 anonim válasza:

Tessék, hogy legyen egy jó napotok!! :D Olvassd el és megtudod csinálni!! ;D (uccsó elötti)

Ez az egész programok nélkül történik, ugyanis minden amit a neten nézel letöltődik a gépedre egy rejtett mappába. 1. lépés: csakis az Internet Explorer-el működik!!!!!! ezzel mész fel myvipre> rámész egy zenére megvárod míg betölti a zenét és amint betöltötte már rajta is van a gépeden!! És hogy hova tölti?? :D Azt Total commanderrel tudod megkeresni!. 2.lépés Bemész a commanderbe: Fennt látni fogsz olyanokat, hogy: fájl,kijelölés,parancsok- na ott rámész a beállításokra-általános beállítások-képernyő. Látszik a rejtett/system fájl!!! Azt kipipálod- Alkalmaz és OK! Innen már csak bemész a rejtett mappába ahova a zenét letöltötte myvipről! Nekem így van a sorrend a mappához!>>Documents and Settings>Rendszergazda>Local Settings>Temporary Internet Files>Content.IE5. És ennyi!! Ebben a mappában van minden amit a neten böngészel! :D Jah igen és ez működik a videóknál is! Bárhonnan leszedi a videókat progi nélkül itt csak megkell keresned a mappában. És egy jó tipp nyugodtan töröld ki elötte ezt a mappát> Content.IE5< így könnyebben meg fogod találni a zenét!

2009. nov. 29. 23:55
 6/6 A kérdező kommentje:
óó utolsó nagyon köszi :D
2010. máj. 20. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!