Feltörték a facebook-om, úgy jöttem rá hogy a páromnak küldtek egy üzit amit nem neki szántam! A szolgáltató v a facebook ki tudja-e vagy ki adhatja-e azt a telefonszámot vagy ip címet ahonnan nézegetik a fiókom?
Szerintem nem fogsz hozzájutni az infóhoz sehogy.
Jelentkeztess ki minden bejelentkezést a sajátodon kívül (FB biztonsági beállítások) és válts jelszót, jó erőset. És ezentúl publikus gépen mindig jelentkezz ki.
Ahhoz be kéne jutnia a FB szerverére, megkeresni a log-ot, megkeresni benne az időpontot, a megfelelő session-t és a hozzátartozó IP-t.
Ezután be kéne jutnia az IP-hez tartozó internetszolgáltató szerverére, és kiderítenie, hogy az IP mely előfizetőhöz tartozik. Ez persze csak akkor lehetséges egyáltalán, ha nem használt proxy-t az illető.
De egy hacker, ha találsz is, ki fog röhögni, hogy ilyen piszlicsáré ügyekkel zargatod. Nem fogja kockáztatni, hogy a világ egyik legismertebb (és ebből adódóan nyilván nagyon biztonságos) szerverét feltörje... az internetszolgáltatóéról nem is beszélve.
Felejtsd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!