Vettem egy ds-link routertés nem akar menni rajta net, se a wifi, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Amikor először összedugtam akkor ment minden net is meg a wifi is. De a mellékelt papír szerint elkezdtem konfigurálni beállítottam egy rakás dolgot és azóta nincs net ha be van dugva router. Reset után se. De amikor beledugom most már nem is érzékeli a netet egyáltalán és amikor böngészőbe beírom a kódot(192.168.1.1) akkor nem tölti azzal az indokkal hogy nincs net. Alul a tálcánál meg folyamatosan villog hogy nincs bedugva drót. Így még konfigurálni se tudom. Amikor sima netkábel van bedugva gépem hátuljába akkor a dugónál ég a zöld lámpa és villog a sárga, de amikor router van rádugva és abból jön a gépbe(lan1-ről) akkor néha felvillan s semmit több. Meg a routeren a kis zöld lámpa a lan1-nél nagyon ritkán halványan felvillan, de éppen csak, közben a wan és wlan lámpa pedig ég. Nekem nagyon gyanús hogy a kis kábel amit adtak hozzá az szarakodik mert nagyon megtörve volta dobozban és a külső burkolaton is látszik a törés. És persze se a net se a wifi nem megy:/2013. aug. 25. 22:53
1/1 anonim válasza:
szerintem nem a kábellel van gond,
-hanem a router rosszul van beállítva,nálad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!