Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Facebbokon hogyha likeolok...

Facebbokon hogyha likeolok valamit vagy hozzászolok valamihez kirakja közös falra. Na ezt hogy tudom beállitani hogy ne lássa mindenki hogy mihet szoltam hozzá, vagy likeoltam?

Figyelt kérdés
2013. aug. 25. 21:01
 1/1 anonim válasza:

Kár, hogy még nem érkezett válasz. Nekem is ez a problémám, hogy hozzászólok valamilyen oldalhoz, amelynek témájával kapcsolatban tapasztalattal rendelkezem, vagy csak más felhasználókkal eszmecserét folytatnék,ilyenkor mindig van egy-kettő az ismerőseim közül akik unatkoznak és beleugatnak valami "nagyon okosat" a véleménynyilvánításomba (főleg a rosszindulatú célozgatások,vitatkozások, megjegyzések zavarnak), holott nem is kedvelői az adott oldalnak, és nincs is releváns rálátásuk arra, amihez én a kommentet fűztem. Pl ilyen volt múltkor egy a Feketelista álláskeresőknek oldalra beírt kommentem, egy általam személyesen is felkeresett álláslehetőség ügyében. A drága okostojás ismerősöm egyből kiosztotta az észt, pedig nem volt érintettje a dolognak. Tehát azt szeretném én is elérni, hogy egy adott csoport számára legyenek csak elérhetőek ezek a posztok, ne írják ki ismerőseim üzenőfalára minden megmozdulásomat.

Vagy ha esetleg a rokonaimat, nem szeretném mindenről tudatni. :D

Ha valaki tudja a megoldást én is várom a válasz!

2013. okt. 11. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!