PC játékot árusító webshopok olcsó házhoz szállítással?
Sziasztok. Eddig ha pc játékot rendeltem netről mindig az ipon.hu-t választottam de a kínálatukba nincs az a játék amit én szeretnék. Tudtok ajánlani olyan megbízható webshop-ot akinél olcsó a házhoz szállítás? (kb ezer ft alatti legyen az ára)
Ipon.hu-nál pl a videójáték+könyv házhoz szálíltás csak párszáz forint, de ha 10000 ft felett rendelünk akk ingyenes. Köszönöm a válaszokat.
(játékokat amúgy decemberben kell megvenni steam-ről amikor a 90%-os leárazások vannak)
:)
Nem szoktam steam-en vásárolni, jobban szeretem ha a megvásárolt játékot kézzel fogható formában kapom meg (dobozosan) bár néha-néha felnézek steam-re és az aktuális leárazások,akciók igencsak csábítóak :P
Köszönöm a válaszokat, az össz válaszolónak ment a zöld kéz. A kérdés még mindig aktuális, megbízható webshopot keresek olcsó házhoz szállítással :)
IPON.HU, CDGGALAXIS.HU, 576.HU, EDIGITAL.HU
Az Ipon-nál, és a Cdgalaxisnál igénybe vehető az un. Pik-Pak-Point ahol kiválaszthatod a lakhelyedhez legközelebb lévő pl újságárust, benzinkutat, tesco-t akár, és ott átveheted, és ez cirka ~300 - 400 ft-ba kerül (vagyis maga a kiszállítás)!
esetleg még:
arukereso.hu, argep.hu pc
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!