Vettem egy Wifi-s routert, összeraktam, jelerősség kíváló mégsem megy a net?
Figyelt kérdés
szóval az utasításoknak megfelelően összedugtam a modemet és a routert, a gép fel is ismerte, feltettem a drivert is, megy is a router, jelerősség maximumon, csatlakozni is tudok a hálózatra, viszont ha meg nyitom a böngészőm, semmilyen oldalt nem tudok megnyitni. próbáltam telefonról is, ott is ugyanez a helyzet. miért lehet ez?2013. aug. 25. 19:38
2/3 anonim válasza:
Jelerősség csak a router és gép közötti kapcsolatról ad információt, ha a routeren nincs bekonfigurálva megfelelően az internet szolgáltatás, akkor ez az elvárható működés.
3/3 A kérdező kommentje:
konfigurálás megtörtént, de ezek után a modemmel csatlakozni akarok a hálózatra, és 651-es hibakódot ír egyfolytában, így a modemet nem tudom csatlakoztatni.
2013. aug. 25. 21:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!